canakkale bogazi

izmir ve son 2 istanbul muhabbetinden [istanbul - bekleben'i istanbul] sonra bu farz olmustu, karsima cikti. [ateistler, el atmisken suna da bir aciklama sey etseniz.]


3 yorum:

  1. izmir ve son 2 istanbul muhabbetinden [istanbul - bekleben'i istanbul] sonra bu farz olmustu, karsima cikti. [ateistler, el atmisken suna da bir aciklama sey etseniz.]

    Bizlerde sitenize yorum yazarken sizleri tarafsız ve insanları kategorize etmeyen insanlar olarak tanıdık ve içten yorumlarımızı esirgemedik . Başlıkda yazdıklarınız ekşi sözlük kokan şeyler . Ateist olduğumuzu nerden çıkardınız ? Hayat ekşisözlük ten ibaret değildir . Sizlerde farklı değilmişsiniz.

    YanıtlaSil
  2. siz alintiladiginiz bir bucuk satirlik yazidan ne anladiniz tam kestiremiyorum ama ben sizin yazdiklarinizdan izmirli oldugunuzu ve size ateist dedigim icin alinganlik gösterdiginizi anladim. yaniliyor olabilirim, düzeltirseniz sevinirim. yanlis anlamamissam, yazdigimi bir daha okumaniz durumunda izmirlilerin ateist olduguna dair bir ifademin olmadigini fark edeceginizi düsünüyorum, en azindan umuyorum.

    sadece kendi adima konusarak tarafsiz olma iddiasindan olmadigimi söyleyebilirim. ama evet kendi algima göre mizahini yapma disinda insanlari genel olarak kategorize etmedigimi söyleyebilirim. ki izmir yazisi da izmir'de bircok arabanin arkasinda bulunan bir stickera atifti sadece, kategorize etmeye girdigini sanmiyorum bunun.

    eksi sözlük kokan derken bizim neslimizin jargonunda genel olarak eksisözlük'ün ve orada üretilen dilin etkili oldugunu düsünüyorum ama kastettiginizin bu oldugunu sanmiyorum.

    icten yorumlariniz icin eyvallah.

    YanıtlaSil
  3. Konuyla ilgili değil belki ama... (siz/bizlerden bahsediyor ya duramadım...)

    http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com

    YanıtlaSil