Berlin'de neler oluyor!

Gün geçmiyor ki Berlin, yabancılar tarafından sahnelenen bir provakasyona sahne olmasın. Şehrin göbeğinde, insanların suratına tokat gibi inen akıl almaz eylemin bu sefer ki merkez üssü, kimilerine göre tehlikeli sayılan Hermannplatz metro istasyonu. Aslında istasyonun hemen yanı başındaki ışıkların altı. Bu müstesna köşe, dün itibariyle dini bütün müslümanlar tarafından organize edilen tek kişilik bir "İslam" gösterisine sahne oldu. Birçok genç Alman'ı rahatsız edebilecek bu eylem, zamanlaması ile de manidar bulundu. Devletin olaya seri ve orantılı müdahelesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Kelime-i Tevhidler eşliğinde gerçekleşen bu ibret vesikası eyleme ait görüntüleri, olayı yerinde takip eden ve özellikle yurt dışında okuyan evlatlarını takip etmek isteyen ebeveynlerin de ilgi odağı, vatandaşın göz bebeği Berlin Postası sponsorluğunda gelin hep beraber izleyelim:

1 yorum:

  1. :) o adam hep gezer oralarda öyle bagirarak, kafada var biraz galiba. sen de protestomu sandin :=)) hem de utandin öylemi ....

    YanıtlaSil