harbi acik hava konseri

daha önce da2f'nin bahsetmis oldugu gibi günesli bir pazar gününde kendimizi mauerpark'a atmistik. daha giriste karsimiza cikan polisler ve ilginc robottan sonra flohmarkt'i dolanmaktan sikilip tekrar yesillige yönelince gün boyunca süren "konser alayi" ile karsilastik. insanlar belki günesin de oturulan yere vurmasinin etkisiyle saatlerce kalkmadan müzigin ve pazar gününün keyfini cikariyordu. belli bir programi var miydi, kim organize ediyordu bilmiyorum (merak edip "aga bu nedir?" diye sormadim da) ama sarki söyleyenler de bu güzel "publikum"un tadini cikariyordu belli ki.

görebildigimiz kadariyla isteyen sahneye cikip eline mikrofonu aliyordu. oradan ayrilmaya yeltendigimizde ise kücük bir kizin basarili performansina denk geldik.

etkinligin kendisi ve burada sergilenen güzel performanslar günümüze güzellik katti.

es lebe berlin!

4 yorum:

  1. Meşhur mauerpark karaoke etkinliği. Her pazar hava müsait olduğu sürece oradadır.

    YanıtlaSil
  2. birkac defa muhabbeti gecmisti "pazar mauerpark'ta karaoke var." diye. gitmedigim gibi düzenli mi degil mi diye de merak etmediysem demek ki! kafamda eslestirememisim bir sekilde.

    eyvallah.

    YanıtlaSil
  3. bunu düzenleyen irlandali abi de gecen 'Wer wird Millionär?'e cikmisti, fakat ortadaki koltuga oturamadi. Karaoke'ye devam baska ne olsun ;-)

    YanıtlaSil
  4. O kiza da helal olsun. Ben o kadar alkis alsam ne yapacagimi bilemez, kalabaliga saldirabilirdim.

    YanıtlaSil